FAQ Diversen
Ik gebruik de vieuwer voor output op het beeldscherm. Kan de vraag beeldscherm/printer overgeslagen worden?
Ja, via parameter 1-QK005S kunt u regelen dat genoemde vraag nergens meer wordt gesteld. In plaats daarvan kunt u dan direct een printer (of de viewer) selecteren. Deze functionaliteit is vanaf versie v8.1 beschikbaar.

De NAW gegevens in H&L zijn soms aan de krappe kant. Is daar wat aan te doen?
Jazeker. Vanaf versie 8.0 is er in H&L een parameter 0-LANGENAW waarin u kunt aangeven dat u met langere NAW gegevens wilt werken dan tot dat moment mogelijk was. We adviseren u om voor omzetting van deze parameter eerst contact op te nemen met een software specialist van Comlogic. In overleg met hem kunt u een implementatieplan afstemmen.

Kan ik de management cockpit listboxen anders indelen? En kan ik ze verdelen over meerdere schermen?
Ja op beide antwoorden. Via de cockpit functiespecifieke parameterblokken kan een andere dan standaard positie op het scherm worden ingesteld. Daarin kan ook worden aangegeven welke functies op een vervolg)scherm moeten worden geboden.

Kan ik een e-mailing direct vanuit H&L realiseren (bijvoorbeeld t.b.v. een nieuwsbrief).
Sinds versie 8.0 is het inderdaad mogelijk om een dergelijke e-mailing direct vanuit H&L te verzorgen. Wel adviseren we u om eerst te overleggen met een software specialist van Comlogic over de implicaties van deze nieuwe functionaliteit. Met hem kunt u dan een implementatieplan voor deze werkwijze afspreken.

Meer lezen over ...

   
Gooimeer 1
   
1411 DC  Naarden
    Nederland

    T:  +31(0)85 236 7180
   
E:  info@comlogic.nl

    HOME  |  NEEM CONTACT OP LEVERINGSVOORWAARDEN

KvK nr:   32060515
BTW nr:  NL8036.63.560.B.01